Home / Bestuursnieuws / Nieuwe website

Nieuwe website

Nieuwe website Vereniging Akropolis Amsterdam

website_VAAin 2009 lanceerde de Vereniging Akropolis Amsterdam haar website. Dat is in digitale termen bijna de prehistorie. De site was dan ook niet toe aan een nieuwe onderhoudsbeurt, de vereniging was toe aan een nieuwe site. Een site die inzicht en overzicht biedt en beter en duidelijker informeert over de achtergrond en de visie van de Vereniging.

• De site heeft een hoofdmenu en in de verschillende sidebars aan de rechterkant vind u een zogeheten ‘tagcloud’ met zoekwoorden die u snel helpen de informatie op een bepaalde pagina te vinden.
  • Onder de menuknop ‘FAQ‘ vindt u vaak gestelde vragen.
  • Onder de menuknop ‘Documenten‘ vindt u verenigingsdocumenten die u kunt downloaden.
  • Onder de menuknop ‘Linkpagina‘ vindt u links naar andere websites die mogelijk interessant voor u zijn.

Blik op de oude website van de Vereniging(tot januari 2016)

Onderstaande carrousel bevat zeven afbeeldingen van de oude website.